La Policia Local de Fomentera deté dos ciutadans d’origen magrebí per un presumpte delicte de robatori amb força.

La Policia Local de Formentera va procedir a la detenció en el migdia d’ahir de dos individus d’origen magrebí de 25 i 35 anys d’edat respectivament com a presumptes autors d’un robatori amb força.

La Guàrdia Civil va informar la Policia Local que en la matinada del dimecres s’havia produït un robatori a l’estanc de la població de Sant Ferran. Al voltant de les 13 hores del dimecres agents del cos insular, gràcies a la col·laboració ciutadana, varen localitzar dos individus en els voltants del carrer d’Alacant de la mateixa població que portaven una bossa amb nombrosos cartons de tabac.

En comprovar les imatges de les càmeres de vigilància de l’estanc, els agents varen veure que es tractava de les mateixes persones que havien entrat de matinada en l’establiment i varen procedir a la seva detenció. Els presumptes delinqüents varen oferir resistència activa a la detenció, per la qual cosa se’ls imputa els delictes de resistència activa i desobediència greu.

Pel que sembla, els detinguts estaven venent pels carrers de Sant Ferran els productes que havien sostret de l’estanc.

Compartir