Finalitza la instal·lació de panells solars a les instal·lacions de l’Escola de Vela de Formentera

El Consell Insular de Formentera ha finalitzat la instal·lació de panells solars a les instal·lacions de l’Escola de Vela de Formentera. Es tracta d’un sistema de panells fotovoltaics per a consum directe, sense emmagatzematge, que consta d’un total de 24 panells.

La potència instal·lada és de 13,08 kwp i permetrà un estalvi de 5,48 tones d’emissions de CO a l’atmosfera, la qual cosa equival a 252 arbres plantats.

El cost d’aquesta instal·lació de panells fotovoltaics ha set de 26.037,24 euros, IVA inclòs, i el termini d’execució dels treballs ha set de 6 mesos. L’empresa encarregada de la instal·lació és Enervega SLU.

Aquesta iniciativa està impulsada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021 per la qual s’aprova la convocatòria pública de subvencions per a la realització d’instal·lacions d’autoconsum amb fonts d’energia renovable, amb o sense emmagatzematge, i la incorporació d’emmagatzematge en instal·lacions d’autoconsum amb fonts d’energia ja existents, en el sector residencial, les administracions públiques.

Compartir