Exposició col·lectiva de Nadal 2023-2024

Un any més, la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament Vell de Sant Francesc obri les portes a l’exposició col·lectiva de Nadal. El pròxim 11 de desembre a les 19.00 h serà la inauguració i es podrà visitar fins al 6 de gener de 2024.

L’exposició col·lectiva mostra diferents obres de dotze artistes que viuen o mantenen una relació estreta amb la nostra illa, i està composta per obres pertanyents a diferents disciplines artístiques, com són la ceràmica, la pintura, l’escultura en fusta i el collage, entre d’altres. Els artistes participants són els següents: Silvina Taffuri, Mar Ample, Lola Raya, Chano, Emilia Brussoni, Jorge Traverso, Raquel Caramazana, Teresa Matilla, Diana Masiliauskas, Enric Riera, Tania Agredano i Francisco Torres.

L’horari d’obertura és de dilluns a dissabte d’11.00 h a 14.00 h i de 18.00 h a 20.00 h. (Diumenges, festius i dilluns matí, sala tancada).

Compartir