El Consell Insular de Formentera interposa un total de 28 denúncies aquest estiu per acampar il·legalment a l’illa

El Consell Insular de Formentera ha interposat al llarg d’aquest estiu un total de 28 denúncies per l’incompliment de l’ordenança que regula la prohibició d’acampar a l’illa. Segons ha explicat la consellera de Gestió Ambiental, Verónica Castelló, d’aquestes denúncies s’han iniciat 19 expedients sancionadors, dels quals 10 han pogut ser notificats i nou han estat publicats en el BOIB. Dels altres nou no hi ha hagut dades suficients per a poder obrir expedient.

Quant als quatre expedients sancionadors que han sortit publicats al BOIB al no haver-se pogut localitzar als infractors, les denúncies corresponen una al mes de maig, una altra al mes de juny, una altra a la fi d’agost i una última al mes de setembre.

A més, tres dels sancionats no són residents a Formentera i la quarta persona sancionada correspon a una persona que es trobava vivint en una cova i que estava empadronada, però amb expedient obert del padró.

Compartir