Formentera 20, Cultura Digital, Creativitat i Comunicació se celebrarà del 16 al 19 de maig 2024

Formentera20 tornarà a reunir els millors referents en cultura digital, comunicació i creativitat en la seva 11a edició.

Formentera20 s’ha convertit en la cita de referència i s’ha consolidat com un esdeveniment de prestigi en l’entorn digital tant per l’excel·lent equip de ponents com pels professionals que participen.

Formentera20 ha posat a l’illa com a referent en el món digital a més de destinació turística aportant valor amb aquest esdeveniment de format únic.

Directius de Google, CaixaBank, Netflix, Prisa Audio, Warner Music o la premiada agència Manifiesto, entre altres, compartiran el seu talent a l’illa Pitiüsa, convertint-la una vegada més en focus d’atracció de talent nacional i internacional.

Durant quatre dies experts en cultura digital a escala nacional i internacional compartiran idees de les últimes tendències en comunicació, màrqueting, creativitat i cultura digital en diferents espais de l’illa i en un format pròxim seguint el lema de Formentera20, Desconnectar per Connectar.

Es tracta d’una oportunitat per a fer networking, compartir idees, buscar inspiració i estar al dia de tot el que està passant en l’entorn digital acompanyats pels millors experts mentre es fa un recorregut per espais paradisíacs de l’illa i conèixer la seva cultura i gastronomia. Es tracta d’aprendre gaudint per a tornar a casa plens d’idees i projectes.

Aquestes jornades estan dirigides a amants del màrqueting, comunicació, periodistes, community managers, creadors de contingut i a tota persona curiosa de l’entorn digital que vulgui estar al dia del que està passant en comunicació i comunicar la seva empresa o projecte en un entorn en el qual tot va molt ràpid.

Aquest esdeveniment es realitza a principis de temporada per atreure turisme de qualitat a l’illa. Està constatat que els experts venen acompanyats pels seus equips de comunicació i màrqueting i molts dels participants repeteixen al costat dels seus amics i famílies combinant networking i oci.

Aquesta edició Formentera20 suma nous col·laboradors, entre ells CaixaBank, que posen en valor l’esdeveniment, fruit del prestigi adquirit durant aquests més de 10 anys.

Formentera20 està patrocinat i organitzat gràcies al Consell de Formentera i la seva Conselleria de Turisme. L’organització recorda visitar www.formentera20.com per a veure actualitzacions d’experts i més informació i seguir novetats en xarxes socials. També la web de Turisme del Consell de Formentera www.formentera.es per a veure tota l’oferta que ofereix l’illa el mes de maig.

Per a més informació: info@formentera20.com
o contactar amb Rosa Castells (T. 630937836).

Compartir