Els usuaris del Centre de Dia, de la Residència de Majors i del Centre de Dia per a persones amb Discapacitat visiten el centre de Sant Francesc

Usuaris del Centre de Dia de Formentera, de la Residència de Majors i del Centre de Dia per a persones amb Discapacitat, a més dels seus familiars i personal d’aquestes instal·lacions, han realitzat una excursió en el matí d’avui al centre de la localitat de Sant Francesc per a gaudir d’una jornada nadalenca.

Una jornada que ha inclòs un cafè en un bar de la localitat i nadales, la qual cosa ha fet les delícies dels excursionistes. L’excursió, programada en el programa d’esdeveniments nadalencs del Centre de Dia, ha set possible gràcies a l’ajuda de familiars i estudiants del grau de Dependència de Formació Professional de l’Institut Mar Ferrer, que han ajudat a transportar als majors en cadira de rodes.

A l’excursió han assistit així mateix els auxiliars del Centre de Dia, els tècnics de Benestar Social, la directora de la Residència de Majors i la Consellera Cristina Costa.

Compartir