El conseller d’Habitatge de reuneix amb el candidat del Partido Libertario en les passades eleccions per escoltar les seves propostes en aquest sentit.

El conseller d’Habitatge del Consell Insular de Formentera, Artal Mayans, s’ha reunit aquest matí amb el candidat del Partido Libertario a la presidència de la institució insular en les passades eleccions, Pedro Galli, per escoltar les seves propostes en matèria d’habitatge i intercanviar opinions.

Segons ha destacat Mayans, “la reunió s’ha produït en un to de cordialitat i proximitat” i ha servit, entre altres coses, “per escoltar propostes alternatives que sempre són ben rebudes com la necessària reducció de la burocràcia i l’agilitació dels temps de resposta en matèria d’urbanisme”.

Malgrat la cordialitat de la trobada, el conseller d’Habitatge ha indicat que “no s’ha arribat a un consens quant a la solució aportada pel senyor Galli, que defensa l’absoluta liberalització del sòl del territori insular”.

Compartir