PIMEF i el Consell Insular de Formentera lliuren la targeta regal de 500 euros alguanyador del sorteig de la campanya Compra a Casa

Francisco Javier Ferrer Cerdà ha set el guanyador de la targeta de 500 euros de la campanya Compra a Casa posada en marxa aquest nadal per la PIMEF i el Consell Insular de Formentera, que li ha estat lliurada aquest migdia pel conseller de Promoció Econòmica, José Manuel Alcaraz, i la gerent de PIMEF, Lidia Álvarez.

El guanyador d’aquest premi és usuari de la targeta Compra a Casa des de l’any 2016, targeta que es va fer a Esports Pitiusa. Ferrer Cerdà va participar en el sorteig gràcies a dues compres que va realitzar en la gasolinera Petrofor.

Segons les dades facilitades per PIMEF, al desembre de 2023, coincidint amb la campanya, va haver-hi un volum de compres en els establiments adherits de 135.637 €, gairebé un 3% més que al desembre 2022.

Les targetes Compra a Casa que hi ha circulant en aquests moments per Formentera són 3.434, i el nombre d’establiments adherits és de 36.

Compra a Casa és una iniciativa que neix de la col·laboració entre la PIMEF i el Consell Insular de Formentera que busca fomentar la compra en el petit comerç de l’illa. Aquest programa de fidelització permet sumar una tant per cent del valor de les compres realitzades als establiments adherits i gaudir dels diners que es té acumulat en qualsevol moment i en l’establiment que es desitgi, sent l’import mínim de canvi 5 euros.

Compartir