Els blaus de la mar de Formentera, protagonistes de l’exposició d’Omar Daf

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que del 5 al 17 de febrer a la sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” es podrà visitar l’exposició ‘Blau’, de l’artista murcià Luis Bernardeu, que pinta sota el nom d’Omar Daf.

Les obres que conformen aquesta exposició vare. néixer fruit de la seva primera visita a l’illa de Formentera, la nit de cap d’any de l’any 2002. En aquest moment va descobrir la imatge d’una terra buida, la d’una mar deserta, la d’un nou Mediterrani encara més blau i més essencial. En la seva obra els blaus es confonen, es barregen les costes i els horitzons. D’aquesta manera, en el germen d’aquesta primera visita, nia el desig de tornar sempre a aquest somni esquemàtic d’una mar al qual encara li queden ganes d’acollir.

L’exposició s’inaugurarà el dilluns, 5 de febrer, a les 19.00 hores amb la DJ Luna Martínez. La mostra es podrà visitar a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” d’11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores (festius, diumenges i dilluns matí, tancat).

Luis Bernardeu (Múrcia, 1975) és enginyer civil, pare de família i windsurfista. És un artista polifacètic amb alter egos en el terreny de la poesia (Lujo Barner) i en el de la pintura (Omar Daf).

En aquesta disciplina Omar Daf ha desenvolupat una recent carrera pictòrica sota la tutela de la pintora Miwako Yamaguchi des de setembre de 2018. El seu estil enfonsa les seves arrels en la musicalitat, el gest i l’ús de referències culturals en diferents estrats que multipliquen els seus significats.

Fins a la data ha realitzat les següents exposicions:

-Novembre 2019, Café Mariantonietta (Múrcia)

-Novembre-desembre 2020, “La Estrella lloró Rosa”, Laboratori d’Artesania (Múrcia)

-Març-juny 2021, “Error 503”, Museu d’Archena (Múrcia)

-Gener-febrer 2023, “Omar Daf, 2018-2022”, Galeria Benot (Cadis)

Contacte:

Luis Bernardeu

667 56 76 55

Compartir