La cita del talent digital Formentera20 Cultura Digital se celebrarà del 16 al 19 de maig 2024 i reunirà els millors referents en cultura digital, comunicació i creativitat en la seva 11a edició.

La directora i creadora de Formentera20, Rosa Castells, ha donat un avanç de l’equip d’experts que es reuniran aquest mes de maig per a parlar de les ultimes tendències en comunicació, màrqueting, creativitat i cultura digital.

Equip d’experts:

1-Anaïs P.Figueres, directora de Comunicació i Assumptes Públics de Google Espanya i Portugal.

2-Oscar Ordoñez. Director Màrqueting & Experience CAIXABANK

3-MªJesús Espinosa de los Monteros- Dtra. Gral PRISA AUDIO

4-Sebastián Sánchez. Chief Creative Officer MANIFIESTO

5-Rosario Sierra. Dtra. Desenvolupament de Negoci Espanya i Portugal LINKEDIN

6-Gonzalo Figari. President del CLUB DE CREATIVOS

7-Sergio Méndez. Artist Services & Institutional Relations Director en WARNER MUSIC Spain.

No és fàcil reunir experts d’aquesta envergadura, però Formentera20 és ja un esdeveniment consolidat i amb prestigi. S’ha convertit en la cita de referència i s’ha consolidat com un esdeveniment de prestigi en l’entorn digital tant per l’excel·lent equip de ponents com pels professionals que participen i pel networking de valor que es desenvolupa.

Formentera20 ha posat a l’illa com a referent en el món digital a més de destinació turística aportant valor amb aquest esdeveniment de format únic.

Directius de Google, CaixaBank, Linkedin, Prisa Audio, Warner Music o la premiada agència Manifiesto, entre altres, compartiran el seu talent a l’illa Pitiusa, convertint-la una vegada més en focus d’atracció de talent nacional i internacional.

Durant quatre dies experts en cultura digital a escala nacional i internacional compartiran idees i talent en diferents espais de l’illa i en un format pròxim seguint el lema de Formentera20: Desconnectar per a Connectar

Una oportunitat per fer networking, compartir idees, buscar inspiració i estar al dia de tot el que aquesta passant en l’entorn digital acompanyats pels millors experts. Es tracta d’aprendre gaudint per tornar a casa plens d’idees i projectes.

Aquest esdeveniment es realitza a principis de temporada per a atreure turisme de qualitat a l’illa. Està constatat que els experts venen acompanyats pels seus equips de comunicació i màrqueting i molts dels participants repeteixen al costat dels seus amics i famílies combinant networking i oci.

Aquesta edició de Formentera20 suma nous col·laboradors, CaixaBank i Agència Manifiesto, fruit del prestigi adquirit durant aquests mes de 10 anys i posa en valor l’esdeveniment.

Formentera20 se celebra gràcies al suport i patrocini del Consell de Formentera i la Conselleria de Turisme.

INSCRIPCIONS OBERTES

Més informació i inscripcions: www.formentera20.com.

Compartir