Formentera tanca una beneficiosa participació a la fira BTL de Lisboa

El Consell Insular de Formentera va tancar ahir una molt beneficiosa jornada de promoció turística a la fira BTL de Lisboa. Des de divendres passat i durant tot el cap de setmana aquesta fira ha estat oberta al públic en general, i centenars d’aquestes persones varen optar per acostar-se a l’estand de Formentera per descobrir els atractius que ofereix l’illa.

Els portuguesos que diuen conèixer alguna de les illes Balears han reconegut que la menor de les Pitiüses és la més desconeguda per a ells, encara que han mostrat un gran interès per visitar-la, en part gràcies a les bones connexions de vols entre Lisboa, Porto i Eivissa durant la temporada estival.

Enguany, la BTL de Portugal ha superat els 63.000 visitants que va rebre l’any passat i hi han participat 450 expositors de 85 destins internacionals.

Compartir