Sant Ferran celebra les seues festes patronals amb activitats infantils i molta música

La localitat de Sant Ferran celebrarà les seues festes patronals del 25 al 30 de maig. Els actes començaran dissabte, dia 25, a la plaça de l’Església amb un taller artístic per a nens a càrrec del Mercat Artístic de Sant Ferran. Serà a les 18.30 hores.

Mitja hora més tard, a les 19 hores, es procedirà a la inauguració de la temporada de 2024 del Mercat Artístic de Sant Ferran. Tot seguit, a les 19.30 hores, els més petits podran gaudir de l’espectacle ‘Nina la cuinera’, a càrrec d’Anakrònica.

A les 21.30 hores els carrers de la localitat seran l’escenari d’una batucada a càrrec de Bloco Colubraria. L’origen i el final seran a la plaça de l’Ésglésia. La jornada es clausurarà amb la festa més emblemàtica de l’illa, la Flower Sant Ferran, que comptarà amb la música de Dj Gunter, Dj Javi Box i Dj Pharma.

El dijous, 30 de maig i dia de Sant t Ferran, els actes començaran a les 19 hores amb la celebració de la tradicional missa. A les 19.30 hores es procedirà a la inauguració de la temporada 2024 del Mercat Artesà.

A les 20 hores començarà la processó, a la qual seguirà el ball a càrrec de les colles Es Xacoters i Es Pastorells. Les festes de Sant Ferran finalitzaran amb el concert d’Aires Formenterencs a les 22 hores.

Compartir