El Consell Insular de Formentera ja ha finalitzat el bolcat de dades dels vehicles de residents a l’illa en la plataforma de Formentera.eco

El Consell Insular de Formentera ja ha finalitzat el bolcat de les dades dels residents a l’illa que paguen el seu Impost de Vehicles de Tracció Mecànica a Formentera a l’aplicació de Formentera.eco, per la qual cosa tots aquests vehicles tenen ja autorització per a circular durant el període de regulació del Formentera.eco (de l’1 juny al 30 de setembre de 2024), i no és necessari que realitzin cap tràmit.

El mateix ocorre amb els residents usuaris de la zona blava, als quals, a més, se’ls renoven automàticament les autoritzacions d’aparcament regulat. Des de l’àrea de Mobilitat han estat treballant en aquest bolcat de dades al llarg d’aquesta setmana.

Compartir