El Ple del Consell Insular de Formentera rebutja la proposta del secretari de la institució per garantir la governabilitat

El Ple del Consell Insular de Formentera ha rebutjat la proposta presentada pel secretari de la institució per garantir la governabilitat de l’administració pública. Es tractava de modificar el reglament orgànic del Consell amb la finalitat de traspassar les competències que ara requeien en la Junta de Govern entre el Ple de la institució i el president per poder tirar endavant el treball diari del Consell.

El president insular, Llorenç Córdoba, ha lamentat el vot contrari de la resta de consellers i ha recordat que el que s’ha presentat avui al ple és “una solució jurídica perquè el Consell es pugui continuar governant”. Així mateix, ha insistit que es tractava d’una cosa urgent i temporal “mentre es continua buscant una solució política, que és una cosa molt complicada”.

“La solució no és que jo deixi de treballar, és que la resta de consellers es posin a treballar i remem conjuntament perquè Formentera sigui governable”, ha postil·lat.

També s’ha donat compte al ple de l’obertura de diligències prèvies d’estudi per part del secretari de la institució d’una possible incompatibilitat comesa presumptament pel conseller Javier Serra.

Compartir