La 15K Formentera Night Run presenta les camisetes oficials de la seuaprimera edició de la mà d’ Ecoalf Sport

Gràcies a la seua aliança amb Ecoalf Sport la prova balear es converteix en la primera cursa del món amb una camiseta fabricada 100 % amb materials reciclats.

Queden menys de tres mesos per a l’estrena de la 15K Formentera Night Run i cada vegada coneixem més detalls d’aquesta prova que promet convertir-se en un autèntic referent en el calendari esportiu. Ja s’han presentat les camisetes de l’esdeveniment, fabricades íntegrament amb materials reciclats gràcies a la labor d’Ecoalf Sport, patrocinador tècnic oficial. És la primera cursa del planeta a oferir una camiseta 100 % sostenible, la qual cosa confirma el compromís de la 15K Formentera Night Run amb el medi ambient i amb l’entorn natural.

Ecoalf Sport és una de les marques més prestigioses de la indústria tèxtil, i en els seus processos de producció limita al màxim l’ús de microplàstics i aposta per teixits d’origen sostenible. Així, compartint uns valors comuns de respecte per la naturalesa, la 15K Formentera Night Run i Ecoalf Sport caminen junts des del primer dia amb un mateix propòsit de responsabilitat.

Una camiseta exclusiva per a cada cursa

Amb un disseny elegant i una edició limitada, els participants de la distància de 15 quilòmetres rebran una camiseta de color blau marí, mentre que els participants de la 5K Sunset Run tendran una peça en tons coral. Les dos reflecteixen els colors identificatius de la cursa i, a més, estaran disponibles amb diferent patronatge per a home i dona.

Una peça prèmium de gran lleugeresa, altíssima transpirabilitat i una suavitat immillorable al contacte amb la pell, qualitats que permetran a tots els corredors gaudir d’una comoditat absoluta durant l’esdeveniment.

Les inscripcions per apuntar-se a la 15K Formentera Night Run i la 5K Sunset Run segueixen obertes a la web oficial de l’esdeveniment: www.15kformenteranightrun.com

Compartir