El Consell Insular de Formentera obri les seves portes als nens sahrauís acollits aquest estiu a l’illa a través del programa ‘Vacances en Pau’

El president del Consell Insular de Formentera, Llorenç Córdoba, ha rebut a la seu de la institució les famílies que acullen nens sahrauís aquest estiu a Formentera, a través del programa ‘Vacances en Pau’.

A l’acte han assistit, a més del president, les famílies acollidores al costat del delegat del Front Polisario a Balears, Ehmudi Lebsir, qui ha agraït a la institució i a les famílies el suport a la “causa sahrauí” i la solidaritat del poble de Formentera que acull durant els mesos d’estiu, a més, una quarantena de sahrauís que venen a fer la temporada a l’illa, segons ha explicat Lebsir als assistents a la recepció.

Córdoba ha manifestat que “és un plaer obrir les portes de la institució als nens sahrauís” i ha destacat la voluntat de col·laborar amb les famílies acollidores en la seva tasca solidària.

El programa de ‘Vacances en Pau’ té com a objectiu que els nens sahrauís que viuen als campaments de refugiats puguin veure i gaudir d’altres possibilitats i conèixer un món diferent, alhora que donar a conèixer la seua realitat no sols a les famílies acollidores, sinó també al seu entorn. Aquest programa, a la vegada, fomenta els llaços de solidaritat entre les persones i comunitats.

Compartir