‘Diálogos en madera. La esencia de Formentera’. Una manera de conèixer la vida i l’obra de l’escultor Diki

El Consell Insular de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que del 12 al 24 d’agost a la Sala d’Exposicions «Ajuntament Vell» es podrà visitar l’exposició ‘Diálogos en madera. La esencia de Formentera’, una retrospectiva de l’escultor Diki.

L’exposició ofereix al visitant una visió completa de la trajectòria artística de Diki, amb una col·lecció diversa d’obres, amb predomini del seu període final, que il·lustra l’evolució del seu estil artístic al llarg dels anys.

El component central de la retrospectiva és un documental que recull la vida i la carrera de Diki Medow, la qual cosa ofereix al visitant l’oportunitat de conèixer l’artista i comprendre els seus processos creatius i intel·lectuals.

L’exposició s’inaugurarà el pròxim dilluns, 12 d’agost, a les 20.00 hores. La mostra es podrà visitar a la Sala d’Exposicions «Ajuntament Vell» d’11.00 a 14.00 hores i de 19.00 a 21.00 hores (festius, diumenges i dilluns al matí, tancat).

Diki Medow va néixer a Chicago el 1940. Després de viatjar per l’Índia i viure una època d’introspecció, Diki es va dedicar el 1973 a Formentera a la creació d’escultures que respecten la forma natural de la fusta. Inspirat per figures d’Henry Moore i textos de George Gurdjieff, les seues obres reflecteixen la fusió d’estètica orgànica i filosofia introspectiva.

Compartir