“MARE” torna a Formentera amb l’exposició fotogràfica ‘Significar’, que acosta als formenterers la riquesa, bellesa i fragilitat de la mar Balear

Formentera acollirà del 28 d’agost al 19 de setembre l’exposició fotogràfica ‘Significar’, de la mà de “MARE”, amb l’objectiu d’acostar a la ciutadania la riquesa, la bellesa i la fragilitat de la mar Balear. Es tracta d’una immersió en el medi marí a partir d’una exposició a peu de carrer amb imatges de la mar que ens envolta.

Aquesta exposició es basa en les diferents accepcions de les paraules per establir un joc entre els espectadors i les imatges guanyadores de l’edició 2023 de “MARE”, i vol contribuir a la conservació de la mar Balear des de l’humor, els jocs de paraules i el diàleg entre paraula i fotografia.

L’exposició es podrà veure a la plaça del Llaüt dels Damians, a Sant Francesc. “MARE” és una iniciativa col·laborativa d’àmbit balear oberta a suports i donacions d’altres institucions i empreses que vulguin contribuir a visibilitzar la bellesa de la mar Balear i treballar per conservar-la.

Compartir