Últims cent dorsals per a la 15K Formentera Night Run

Encara pots gaudir de la primera edició d’una cursa en dos distàncies que ofereix una experiència més enllà de l’esport

04.09.2024 I Queda a penes un mes per a la primera edició de la 15K Formentera Night Run, una de les curses més esperades de l’any. La cita balear prepara amb entusiasme la seua gran estrena al calendari… i es nota. Avui dia només queden cent dorsals per completar el contingent disponible.

Amb dos modalitats disponibles al programa, l’esdeveniment ofereix la possibilitat de córrer 15 quilòmetres o bé 5 quilòmetres per als participants que prefereixin la curta distància o siguin principiants. En qualsevol cas, l’objectiu és comú a tots ells: gaudir corrent al paradís! A més, tots els esportistes rebran una exclusiva medalla en arribar a la línia de meta.

La cita, programada per al 5 d’octubre, és en realitat molt més que una cursa. El propòsit és oferir al participant una experiència integral que inclogui diverses activitats més enllà de córrer. Així, el dissabte al matí des de les 10.00 h s’impartirà una classe de ioga per als qui ho hagin sol·licitat al procés d’inscripció.

Ja el diumenge 6 d’octubre, després d’haver gaudit de córrer al solpost i de la festa a l’arribada, s’organitzarà un esmorzar dinar amb DJ a Fandango, un local situat a primera línia de la platja des Pujols.

La cita, programada per al 5 d’octubre, és en realitat molt més que una cursa. El propòsit és oferir al participant una experiència integral que inclogui diverses activitats més enllà de córrer. Així, el dissabte al matí des de les 10.00 h s’impartirà una classe de ioga per als qui ho hagin sol·licitat al procés d’inscripció. Ja el diumenge 6 d’octubre, després d’haver gaudit de córrer al solpost i de la festa a l’arribada, s’organitzarà un esmorzar dinar amb DJ a Fandango, un local situat a primera línia de la platja des Pujols.

Compromís amb el medi ambient

La 15K Formentera Night Run neix amb un caràcter solidari i un compromís innegable amb el seu territori. I és que l’organització lliurarà una donació al projecte Save Posidonia amb l’objectiu de protegir aquesta planta oceànica imprescindible per a l’ecosistema de Formentera.

Si encara no tens la teua plaça per a la 15K Formentera Night Run, aprofita a reservar-ho ara i no et quedis fora d’una experiència tan atractiva!

Més informació a www.15kformenteranightrun.com

Compartir