El Consell Insular de Formentera inicia demà els actes commemoratius de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

El Consell Insular de Formentera ha presentat els actes previstos per a la celebració de Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, que es duran a terme des de demà dimarts, 17 de setembre, fins al diumenge 22 de setembre.

Demà dimarts 17 i el dijous 19, de 10 a 13 hores, la plaça de la Constitució de Sant Francesc acollirà una exhibició de bicicletes convencionals i elèctriques. També el dijous, en aquest cas de 17 a 20 hores i també en la plaça de la Constitució de Sant Francesc, es realitzarà un taller de reparació de bicicletes. Es tracta d’un taller de mecànica bàsica, on els alumnes podran aprendre sobre l’origen de les bicicletes i la seva evolució al llarg dels anys. Així mateix, aprendran a reconèixer els tipus de rodes, les seves parts, a desmuntar-les i a arreglar burxades.

El divendres, 20 de setembre, es procedirà al tall del carrer de Santa María de Sant Francesc amb motiu del Park(ing) day i del Dia Mundial Sense Cotxes. Aquest tall es produirà de les 12 del migdia a les 12 de la mitjanit.

Així mateix, de 17.30 a 20 hores tant del 20 com del 21y el 22 de setembre tots els interessats a visitar el far des Cap podran participar en Arriba al far amb dos rodes. Hi haurà bicicletes gratuïtes en el punt d’accés controlat perquè els usuaris puguin realitzar aquest trajecte de dos quilòmetres.

Compartir