El Consell Insular de Formentera obri el termini per inscriure’s als cursos i tallers per a la tardor i l’hivern

El Consell Insular de Formentera ha obert el termini d’inscripció als cursos i tallers per a adults 2024-2025 que anualment organitza la institució insular. L’objectiu d’aquestes activitats de tardor i hivern és oferir una àmplia varietat d’alternatives per cobrir la demanda formativa i d’oci dels residents a l’illa.

D’entre aquests tallers, destaca el d’iniciació a l’aquarel·la creativa, de la mà de Fran Lucas Simón. Aquesta activitat s’ofereix a partir del 15 de novembre els dimarts, dimecres i dijous a l’horari a convenir amb els participants. Constarà de cinc sessions de dos hores amb tot el material inclòs i tendrà lloc a l’Espai Cultural de Sant Ferran. El preu per persona és de 100 euros.

També Fran Lucas Simón impartirà el taller de pintura. Serà del 20 de novembre al 10 de març a l’Espai Cultural de Sant Ferran a l’horari a convenir amb els participants (dos hores i mitja setmanals). El preu és de 200 euros.

Un altre dels tallers emblemàtics és el de talla de fusta, dirigit per Aaron Keydar des de l’any 2014, que es durà a terme del 5 de novembre al 28 de març els dimarts i els divendres de 18 a 20 hores. El taller també tendrà lloc a l’Espai Cultural de Sant Ferran i el seu preu és de 200 euros.

Enguany també es farà un curs de fotografia amb telèfon mòbil, impartit pel fotògraf José Antonio Arribas. Tendrà una durada de dotze hores i s’impartirà també a Sant Ferran del 4 al 13 de febrer de 2025, els dimarts i dijous de 19 a 21 hores, i els dissabtes de 9.30 a 13.30 hores. El preu és de 100 euros.

El termini d’inscripció per als cursos i tallers és del 25 de setembre al 25 d’octubre, tant a l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana del Consell Insular de Formentera com a les Oficines d’Atenció Ciutadana que té repartides la institució insular per tot Formentera.

Comptaran amb un descompte del 30 % del preu del curs els menors de 25 anys, els jubilats i totes aquelles persones que tenguin acreditada una discapacitat igual o superior al 33%.

Compartir