El Consell Insular de Formentera triarà la il·lustració i l’eslògan de la campanya de reducció de plàstics en el comerç a través d’un concurs entre artistes i artesans

El Consell Insular de Formentera, des de l’àrea de Comerç, ha posat en marxa un concurs per triar la il·lustració i l’eslògan de la campanya de reducció de plàstics d’un sol ús en el comerç, ja que suposen un greu problema mediambiental.

El concurs va dirigit als artesans i artistes residents a l’illa i els seus dissenys han de reflectir els valors de la sostenibilitat, motivar la reutilització i promoure l’ús de materials ecològics. És requisit indispensable per participar estar en possessió de la carta d’artesà o d’una titulació equivalent.

La il·lustració i eslògan que resultin guanyadors seran estampats en els diferents elements d’embalatge i cartellera triats per promocionar la campanya. Les obres que es presentin han de ser en color i presentar-se en format JPG o PNG. Es permet la il·lustració lliure, sigui en tècnica tradicional o digital. Cada artesà o artista pot presentar més d’una proposta i han de ser en llengua catalana.

Les inscripcions són gratuïtes i es podran formalitzar en l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o en l’Oficina Virtual (OVAC). El termini per a presentar propostes ja està obert i finalitzarà el pròxim 18 d’octubre.

El jurat valorarà la creativitat de les propostes, l’adequació als valors de la sostenibilitat i la capacitat de transmetre el missatge de la campanya. La valoració del jurat es farà el dilluns 21 d’octubre.

Compartir