La PIMEF pren les regnes de l’organització de les Jornades Gastronòmiques de Formentera i, en col·laboració amb l’àrea de Promoció Turística, organitza les Setmanes Gastronòmiques d’octubre

A aquesta iniciativa s’han sumat tretze restaurants de l’illa que oferiran entre el 14 i el 27 d’octubre menús basats en la gastronomia tradicional i elaborats amb productes de Formentera. El preu d’aquests menús serà de 25 € amb la beguda no inclosa, i cada establiment ha decidit si participa en les dos setmanes o només en una.

Funcionament

En aquesta edició des de l’organització s’ha optat per atorgar premis als restaurants que hi participin, però també als comensals que vagin a degustar els menús. D’aquesta manera, s’ha establert un sistema de votació en línia molt senzill en què els comensals, a través d’un QR, podran avaluar el restaurant. Si van almenys a dos restaurants i valoren l’experiència en aquest lloc entraran en el sorteig d’un premi en metàl·lic.

S’han establit els premis següents:

• 1r premi per al restaurant més votat: 1.500€

• 2n premi per al segon restaurant més votat: 1000€

• Premi mitjançant sorteig per al client guanyador: 500€

Els restaurants que participen en aquesta edició són:

· Café del Lago

· Cafunè

· Can Forn

· Can Martí

· Can Pasqual

· Es Marès

· Gecko

· Pinatar

· Sa Garrafa

· Ses Eufabietes

· Trastienda

· 190 pasos

· Casa Paya Electrodomésticos (Restaurant guanyador de l’edició de maig)

Des de la PIMEF i ABRO, l’associació que representa el sector restauració de l’illa, s’ha agraït a la Conselleria de Turisme i al seu conseller, Artal Mayans, la confiança a l’hora d’organitzar d’aquestes jornades, així com la implicació i l’ajuda de tota l’àrea de Promoció.

Turística per poder dur-les a terme. Per la seua part, el conseller s’ha mostrat satisfet que aquest tipus d’accions es realitzin juntament amb el sector restauració ja que, al cap i a la fi, la seua finalitat és posar en valor la gastronomia tradicional de Formentera.

Compartir