La Conselleria d’Educació i Universitats destina 738.100 euros a la millora dels centres educatius de Formentera

El conseller Antoni Vera i el president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, han signat avui el conveni de col·laboració.

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, i el president del Consell Insular de Formentera, Llorenç Córdoba, han firmat avui el conveni de col·laboració per al finançament i l’execució de les obres de millora de les infraestructures educatives de Formentera per un import de 738.100 euros. A l’acte de la signatura també hi han assistit el director territorial d’Educació a Eivissa i Formentera, Juan Álvarez, i el gerent de l’IBISEC, Marco Alarcón.

Mitjançant aquest acord, la Conselleria d’Educació i Universitats destinarà 605.000 euros per a la millora de la coberta metàl·lica del CEIP Sant Ferran i 133.100 euros per al sanejament del formigó existent i per igualar els dos nivells de les pistes esportives del CEIP Metre Lluís Andreu, de Sant Francesc. El Consell de Formentera serà la institució que executarà les obres.

El president del Consell ha agraït el treball realitzat pel conseller i el seu equip, ja que amb aquestes inversions educatives s’està donant compliment a part dels vint punts del pacte d’investidura de Marga Prohens. “És motiu de celebració i agraïment que la pràctica totalitat d’aquests punts ja estiguin en marxa”, ha manifestat Córdoba.

També ha destacat que el conseller hagi visitat l’IES Marc Ferrer per avançar a la seua directiva i personal docent el projecte d’ampliació del centre, que amb tota probabilitat es licitarà abans de finals d’any i que preveu una inversió al voltant d’1,2 milions d’euros. “Aquesta ampliació fa anys que havia de fer-se, i anaven sortint pressupostos que no es feien realitat. Ara per fi enguany ja s’han convertit en una realitat”, ha recordat Córdoba.

Compartir