Projecte Mut i Antònia Font tancaran el dia gran de Formentera

Projecte Mut i Antònia Font posaran el colofó musical al dia de Sant Jaume, el pròxim 25 de juliol, a la plaça de la Constitució de Sant Francesc. Una nit carregada de rock del bo que ha organitzat el Consell Insular de Formentera per acomiadar com toca el dia gran de Formentera.

Els primers a pujar a l’escenari, a les 22.30 hores, seran els eivissencs Projecte Mut, que després de cinc anys de silenci tornen a la càrrega amb una sèrie de concerts especials a Ies Pitiüses. Entre altres temes, oferiran al públic de Formentera cançons mítiques de la formació liderada per David Serra i Joan Barbé com «En la nit artificial», «Illa», «En voler», «Sa lluna damunt Formentera» o «Junts», que va ser cançó de l’estiu de TV3 l’any 2015.

I ja amb l’ambient més que caldejat, serà el torn del grup mallorquí Antònia Font, que després de la seua separació el 2013, varen tornar als escenaris fa ja tres anys i recalen ara a Formentera per compartir tots els seus èxits amb els formenterers. Uns temes que es caracteritzen per la música festiva i per les lletres humorístiques i fantasioses.

Compartir