La flora i fauna de Formentera a través de la mirada d’Ismael Cerezo, al Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’

El Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ acollirà del 31 d’agost al 9 de setembre l’exposició de pintures ‘El Jardín’, d’Ismael Cerezo. Es tracta d’una sèrie de pintures i escultures amb un fort pes de la flora i la fauna de Formentera.

Ismael Cerezo és un artista experimental multidisciplinari amb base a Múrcia. Des de petit ha desenvolupat un vincle i una sensibilitat estretament lligada a la mar i als seus habitants. El seu interès per la vida marina el va portar a cursar estudis en ciències marines i un màster en gestió pesquera sostenible. Paral·lelament a la formació científica, ha desenvolupat una formació artística autodidacta, enfocada en les arts plàstiques, l’escultura en ferro i vidre, el grafit i els murals.

Des dels 13 anys ha practicat pintura mural amb aerosol i pintures plàstiques. D’aquest inici en la pintura en exteriors, en va derivar la necessitat de tancar-se en estudis per desenvolupar-se en estil i forma pictòriques. Als 18 anys va començar a exposar en galeries, sales públiques i bars de la regió, com el Café-bar El Sur, galeries com CHYS, i centres d’exposicions com la Casa de Cultura de San Pedro del Pinatar. A més, els seus treballs es poden trobar també a peu de carrer en murals.

La inauguració d’‘El Jardín’ serà el dissabte, 31 d’agost, a les 20 hores. La mostra es podrà veure de 10.30 a 14.00 hores i de 19.00 a 21.00 hores.

Imprimir
Compartir