Una mirada pictoricoliterària dels fars de Menorca a la Sala d’Exposicions «Ajuntament Vell»

El Consell Insular de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que del 9 al 21 de setembre la Sala d’Exposicions «Ajuntament Vell» acollirà l’exposició «Faroleres», de l’artista visual Enric Servera.

«Faroleres» està composta per set pintures de 100 x 100 cm de grandària i set relats curts de Marta Ferré, i proposa un recorregut visual i literari per diferents fars de Menorca des d’una perspectiva original i diferent: les dones dels farolers quan aquests edificis emblemàtics encara estaven habitats.

El que pretén aquesta mostra és retre homenatge i donar visibilitat a la tasca de les dones en aquest entorn, habitualment reservat als homes, i conscienciar de la necessitat de protegir i conservar l’entorn marí.

L’exposició s’inaugurarà el pròxim dilluns, 9 de setembre, a les 20.00 hores, i es podrà visitar a la Sala d’Exposicions «Ajuntament Vellۚ» d’11.00 a 14.00 hores i de 19.00 a 21.00 hores (festius, diumenges i dilluns als matins, tancat).

Enric Servera és un artista visual i diplomat en arquitectura tècnica resident a Menorca i Barcelona. Utilitza principalment la pintura i el gravat com a mitjà d’expressió, així com la fotografia i l’escultura. Ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives i ha obtingut diversos premis artístics. A més, ha publicat en diversos mitjans. Forma part del grup Biribotis, dedicat a esdeveniments i tallers artístics, i col·labora com a professor de gravat al centre d’expressió plàstica Traç. També ha treballat al taller de Núria Duran.

Compartir