La 15K Formentera Night Run esgota dorsals per a la seva prova regna

La cita, que se celebrarà el 5 d’octubre a l’illa pitiusa al capvespre, anuncia també els últims dorsals per a la 5K Sunset Run i obre la llista d’espera per a la 15K

18.09.2024 I Quan resta menys d’un mes per a celebrar la primera edició de la 15K Formentera Night Run, l’organització anuncia el ‘Sold Out’ dels dorsals per a la carrera de 15 quilòmetres. Èxit absolut! Les places s’han esgotat per al gran debut de la carrera pitiusa i això és un símptoma que hi ha moltes ganes de gaudir de Formentera i els seus atractius naturals, turístics i gastronòmics. La modalitat que se celebrarà de manera paral·lela, el 5k Sunset Run, encara está apurant els seus últims dorsals. El període d’inscripcions finalitzarà aquest pròxim dimecres 25 de setembre, per la qual cosa encara és possible unir-se a aquesta gran festa de l’esport que prepara l’illa de Formentera mitjançant el circuit de 5 quilòmetres.

A més, un dels grans al·licients d’aquest esdeveniment és la possibilitat de gaudir d’activitats paral·leles com la classe de ioga que s’impartirà el dissabte al matí a l’entorn del Port de La Savina o el brunch & DJ en Fandango, a la vora del mediterrani en la localitat de Es Pujols, el diumenge al migdia.

Tant si ja tens la teva plaça reservada com si encara no estàs inscrit, pots afegir al teu dorsal qualsevol d’aquestes activitats i gaudir al 100% del teu viatge a Formentera el cap de setmana del 4 i 5 d’octubre. Serà una estrena il·lusionant per a una carrera que a més facilita enormement als residents anés de l’illa aconseguir els millors preus en transport i lloguer de cotxes gràcies a les aliances signades.

Però això no és tot. I és que la festa continuarà una vegada que els corredors travessin la línia de meta. Ho farà amb una gran festa que s’allargarà fins que caigui definitivament la nit i que farà referència a l’esperit Run and Feel d’aquesta prova.

Llista d’espera

L’organització ha habilitat una llista d’espera per a la 15K Formentera Night Run. Si s’alliberen places a causa de cancel·lacions o canvi de distància, s’assignaran dorsals per ordre de registre.

Llista d’espera disponible en: https://form.typeform.com/to/ch4bgzan

Més informació en www.15kformenteranightrun.com

Compartir