El Consell Insular de Formentera presenta els actes del Dia Internacional d’Acció per la Despatologizació Trans

El tercer dissabte d’octubre es converteix en una data emblemàtica de reivindicació de la despatologització de les persones trans. La lluita incansable de la comunitat transgènere pel reconeixement del seu dret a la identitat i l’expressió de gènere ha conduït a la celebració d’aquesta jornada de conscienciació.

El Consell de Formentera, mitjançant l’Àrea d’Igualtat, presenta el programa d’actes amb motiu del Dia Internacional de la Despatologització Trans, que consta de diversos tallers, la projecció d’un documental seguit d’un col·loqui i unes jornades d’escalada LGTBIQ+.

El club esportiu d’escalada Es Roco, en col·laboració amb el Consell Insular de Formentera, impulsa l’escalda com a proposta esportiva interessant al voltant del gènere, ja que en moltes ocasions aquestes diferències de gènere hegemòniques, que es llegeixen des del binarisme imposat socialment, no juguen un paper tan representatiu com en altres esports. Així doncs, l’escalada és una pràctica potencial per trencar les estructures binàries a través de les quals percebem el món.

Podeu consultar la programació detallada al cartell informatiu.

Compartir