El Consell Insular de Formentera obri el termini per presentar les sol·licituds de les ajudes per a l’adquisició de bicicletes convencionals i elèctriques

El Consell Insular de Formentera ha posat en marxa una sèrie d’ajudes per a l’adquisició de bicicletes urbanes convencionals, bicicletes urbanes convencionals electrificades, bicicletes elèctriques i equips d’electrificació de bicicletes per a l’any 2024. Aquestes ajudes es poden sol·licitar des d’ara mateix i estaran vigents fins que s’esgoti la partida d’11.750 euros prevista.

Concretament, el Consell donarà una ajuda de 100 euros a aquelles persones que vulguin convertir una bicicleta convencional en elèctrica; 150 euros per a l’adquisició d’una bicicleta convencional; 250 euros per a la compra d’una bicicleta convencional i convertir- la en elèctrica i 450 euros d’ajuda per a l’adquisició d’una bicicleta elèctrica.

Podran accedir a aquestes subvencions les persones físiques majors d’11 anys i residents a Formentera que adquireixin una bicicleta de tipus urbana, de passeig, de ciutat, de trekking o tot terreny ja sigui convencional, convencional electrificada o elèctrica.

Les sol·licituds s’hauran de remetre al registre d’entrada del Consell Insular de Formentera a través de qualsevol de les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) o de l’Oficina Virtual d’Atenció al Ciutadà (OVAC).

Compartir