El Consell Insular de Formentera celebra la primera reunió de la legislatura de la Comissió Assessora d’Artesania

El Consell Insular de Formentera ha acollit la primera reunió de la legislatura de la Comissió Assessora d’Artesania, un òrgan de caràcter consultiu capacitat per assessorar i informar l’administració insular en matèria d’artesania i, d’aquesta manera, cobrir les necessitats i aspiracions dels artesans de Formentera perquè aquest sector sigui degudament escoltat i valorat.

En aquesta primera cita s’ha acordat que el termini d’admissió de sol·licituds per a les parades dels mercats de l’illa i del Centre Antoni Tur “Gabrielet” sigui de l’1 de novembre al 31 de desembre. Així mateix, s’ha debatut la possibilitat de fer modificacions a l’Ordenança reguladora dels mercats de l’illa i s’ha valorat la proposta presentada pels artesans del Mercat de Sant Francesc, ‘Espai Fet a Mà a Formentera’.

El president de la Comissió és el conseller de Promoció Econòmica, José Manuel Alcaraz; el vicepresident, el conseller de Patrimoni, Óscar Portas; i les persones de reconegut prestigi del sector són Álvaro Raúl Mendoza i Enric Majoral Castells.

Compartir