Els serveis d’emergències del Consell Insular de Formentera celebren el Dia Internacional de la RCP conscienciant sobre la necessitat d’aprendre aquesta tècnica.

El Consell Insular de Formentera ha commemorat el Dia Internacional de la RCP que se celebra avui, 16 d’octubre, amb la realització de massatges de reanimació per part dels serveis d’emergència per conscienciar la població de la importància de tenir aquests coneixements, que poden salvar vides.

Concretament han set la Policia Local, els Bombers i els Socorristes els encarregats de fer aquestes demostracions, ja que són els que disposen del material i els coneixements necessaris per poder atendre una parada cardiorespiratòria.

Cal recordar que el Consell disposa de 28 desfibril·ladors repartits per tota l’illa tant en llocs fixos com en diferents vehicles dels serveis d’emergències per a poder atendre les parades cardíaques.

Compartir