La Cambra de Comerç de Formentera ofereix a l’octubre i novembre cursos gratuïts d’informàtica subvencionats pel Consell

Del dimarts 24 al dijous 26 d’octubre els interessats podran assistir a un curs d’iniciació a la informàtica de 6 hores en horari de 9.30 a 12.30 hores. Entre el dimarts 31 d’octubre i el dijous 2 de novembre es realitzarà un curs d’Internet també de 6 hores de durada en horari de 9.30 a 12.30 hores.

Ja al mes de novembre, del dimarts 7 al dijous 9, la Cambra de Comerç de Formentera realitzarà un curs per aprendre la utilització del correu electrònic. Igual que els anteriors la durada serà de 6 hores i l’horari de 9.30 a 12.30 hores.

Finalment, del 14 al 16 de novembre, s’oferirà un curs d’informàtica en el núvol de 6 hores de durada i amb els mateixos horaris que la resta.

Compartir