La Policia Local de Formentera celebra el seu dia amb el lliurament de medalles als seus agents més destacats

La Policia Local de Formentera ha celebrat aquest migdia la seva festivitat anual amb una gala de lliurament de distincions a l’hotel Formentera Platja. L’acte ha estat presidit pel president del Consell Insular de Formentera, Llorenç Córdoba, i pel Cap de Policia de l’illa, Félix Ramos.

Durant l’acte s’ha fet lliurament de les condecoracions anuals que fa aquest cos de Seguretat als seus agents més destacats. S’ha concedit la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Verd als agents de la Policia Local Marcos Roig Ferrer i Pilar Daviu. Al primer dels policies se li concedeix la condecoració per la seva decisió, fermesa, determinació i valentia i per la seva tranquil·litat i calma davant una situació greu, que només amb una bona formació i un entusiasme professional va aconseguir que una persona romangués amb vida fins a l’arribada i assistència del personal sanitari especialitzat. L’encarregada de lliurar la medalla ha estat la vicepresidenta primera de la institució, Verónica Castelló.

Quant a Pilar Daviu, se li atorga la distinció per la seva gran implicació, la seva calma i decisió, la seva fermesa, determinació i professionalitat, per la seva valentia i saber estar i per la seva capacitat de conjugar tranquil·litat i calma amb la tensió i pressió del moment davant una situació tan greu com un intent de suïcidi d’un jove, alguna cosa que només una professional amb una gran formació és capaç d’afrontar. En aquest cas l’encarregat de lliurar la medalla ha estat el conseller de Seguretat Ciutadana, Óscar Portas.

Finalment, s’ha atorgat la Medalla de Permanència de Segona a l’agent Javier Torrens per acreditar més de 15 anys de servei en qualsevol cos de la Policia Local havent tingut una trajectòria professional recta i justa, sense que tengui cap expedient disciplinari en curs o sancions disciplinàries pendents de cancel·lar en el seu expedient personal. En aquest cas la distinció li ha estat lliurada pel president del Consell Insular de Formentera, Llorenç Córdoba.

Després del lliurament de condecoracions, els assistents han pogut gaudir d’un àpat a les instal·lacions de l’hotel Formentera Playa.

Compartir