Un total de deu restaurants de Formentera participen en els Caps de Setmana Gastronòmics que comencen avui

Formentera torna a acollir a partir d’avui divendres, 6 d’octubre, els Caps de Setmana Gastronòmics. Concretament del 6 al 8 i del 13 al 15 d’octubre un total de deu establiments de l’illa oferiran menús gastronòmics a preu tancat de 25 euros, amb la beguda a part.

En aquesta nova edició dels tradicionals Caps de Setmana Gastronòmics participaran el restaurant Capritxos des Pujols; el restaurant Chezz Gerdi, també as Pujols; el restaurant Ses Eufabietes, a Sant Francesc; el restaurant Vogamarí, a la platja de Migjorn; el Café del Lago, a la Savina; Can Forn a Sant Ferran; el restaurant El Sueño, a la carretera de Porto-salè; el restaurant Es Cap, a la carretera des Cap, a l’encreuament de cala Saona; l’hotel Maysi, a la platja des Arenals, i el restaurant Sa Barraca as Pujols.

Els menús que s’oferiran estan dissenyats exclusivament per a aquest esdeveniment amb receptes de la cuina tradicional de Formentera, encara que a vegades amb una versió renovada o fusionada.

Compartir