‘Patria’, de Fernando Aramburu, serà el llibre del mes d’octubre del Club de Lectura de la Biblioteca de Formentera

La biblioteca de Formentera reprendrà el pròxim dia 24 d’octubre el Club de Lectura després de l’aturada estiuenca de l’activitat. La cita serà a la Biblioteca Marià Villangómez a les 19.00 hores i el llibre triat per a aquest mes d’octubre és ‘Patria’, de Fernando Aramburu.

La dinàmica del Club de Lectura de la biblioteca de Formentera és acudir a la cita amb el llibre proposat pel coordinador del club llegit i després conversar i debatre sobre ell.

Després de l’aturada per la pandèmia, el Club de Lectura es va reiniciar amb la col·laboració de l’escriptor de còmics eivissenc Lluís Ferrer, que és el coordinador d’aquesta activitat. La primera sessió d’aquest any 2023 va ser el 28 de febrer amb el llibre ‘Màquines com jo’. A partir d’aquí es va organitzar la lectura d’un llibre cada mes i va durar fins a maig, mes en el qual es va procedir a fer un parèntesi per a l’època estival.

Qualsevol persona que estigui interessada a apuntar-se al Club de Lectura només ha de passar-se per la Biblioteca Marià Villangómez.

Compartir