El Consell Insular de Formentera presenta, juntament amb la PIMEF i l’Associació de Botiguers, la primera Fira d’Estocs de l’illa

El Consell Insular de Formentera, la PIMEF i l’Associació de Botiguers de Formentera han presentat aquest matí la primera edició de la Fira d’Estocs de Formentera, que tendrà lloc el dissabte 21 d’octubre de 17 a 22 hores al jardí de ses Eres de Sant Francesc.

Aquesta proposta és fruit de diverses reunions mantingudes entre diferents empreses del sector amb la finalitat de dinamitzar el comerç local de Formentera. Segons han assenyalat des de PIMEF, es tracta d’una oportunitat única perquè els comerciants que participin puguin liquidar articles de temporada a un preu més econòmic de l’habitual, alhora que beneficia el públic visitant amb productes de qualitat a bon preu. En aquest sentit, es podrà adquirir una àmplia gamma de productes alhora que es coneix més el comerç de Formentera.

El conseller de Promoció Econòmica, José Manuel Alcaraz, ha manifestat que aquesta primera edició de la Fira d’Estocs de Formentera “és fruit d’aquesta col·laboració estreta que volem tenir amb la petita empresa de l’illa”. Així mateix, ha indicat que en total participaran vint establiments de tots els racons de Formentera i que l’aportació del Consell serà la contractació d’un parell de grups musicals de l’illa per amenitzar l’esdeveniment, a més de col·laborar amb la instal·lació d’una carpa perquè es puguin instal·lar les parades. “Aquest és un motiu més per a no sortir de Formentera per comprar, i tot el que es compra a Formentera cal recordar que redunda en la millora de l’economia local”, ha matisat el conseller.

El president de PIMEF, Pep Mayans, ha incidit en què la celebració d’aquesta primera Fira d’Estocs de Formentera és fruit d’un treball previ que es va realitzar l’any passat, especialment amb la creació de l’Associació de Botiguers, que es va materialitzar fa uns dies amb la presentació d’aquest nou col·lectiu.

Per la seua part la presidenta dels Botiguers, Lina Tur, ha qualificat de “molt bona” aquesta iniciativa i s’ha mostrat convençuda que serà un rotund èxit. Així mateix, ha dit que aquesta fira es complementarà amb una altra mena d’activitats lúdiques en el mateix jardí de ses Eres:

– Castells inflables i jocs infantils de 17 a 19 hores.

– Amenització musical en directe amb dos grups de música: The Mirror Three de 20 a 21 hores, i

Maya Alexander Quartet de 21 a 22 hores.

A més, com hi ha espai suficient, des de PIMEF han volgut donar l’oportunitat a les APIMAS que ho desitgin de poder col·locar taules de berenar per recaptar fons per a les excursions de fi de curs.

Compartir