El Consell Insular de Formentera signa un conveni de col·laboració amb Formenterers Solidaris per valor de 8.000 euros

El Consell Insular de Formentera ha signat un conveni amb l’associació Formenterers Solidaris per un import de 8.000 euros per a la distribució d’aliments i productes de primera necessitat a les famílies i persones més vulnerables residents a l’illa, i per a l’execució de projectes de cooperació per al desenvolupament de països en vies de desenvolupament.

Segons especifica el conveni, rubricat per la presidenta de l’ONG, Carmen Ferrer Mayans, i el president del Consell Insular, Llorenç Córdoba, a aquest últim apartat de cooperació amb altres països només es podrà destinar un màxim de 3.000 euros d’aquesta subvenció.

El text especifica així mateix que Formenterers Solidaris haurà de presentar abans del 31 de gener de 2024 els documents acreditatius de la justificació de la subvenció.

Compartir