Teatre per a totes les edats en la programació de l’últim trimestre de L’Illa a Escena 2023

El Consell Insular de Formentera ha presentat el programa d’arts escèniques i musicals L’Illa a Escena per a aquest darrer trimestre de 2023. En total, s’han programat sis espectacles amb propostes teatrals per a infants i públic adult.

El primer d’aquests espectacles tendrà lloc dissabte que ve, 21 d’octubre a les 20.30 hores, amb la representació a la Sala de Cultura Cinema de l’obra de teatre ‘Les coses que sé que són veritat’, de la Companyia de teatre de la Universitat de les Illes Balears. Una obra que es posa en escena amb motiu del Dia Internacional d’Acció per la Despatologització de les Persones Trans, que està dirigida a un públic jove i adult, i que té una durada de 90 minuts. El preu de l’entrada serà un donatiu voluntari de 5 euros que anirà destinat a l’associació LGTBIQA+ Sa Clau de s’Armari (Eivissa i Formentera).

L’últim dissabte del mes, el 28 d’octubre, la Sala de Cultura Cinema acollirà a les 18 hores l’obra de teatre ‘Bunji, la petita coala’, dirigida a tota la família a partir dels 5 anys. La durada de la representació serà de 50 minuts i el preu de l’entrada és de 4 euros, amb un descompte del 50 % per al preu reduït.

Ja en el mes de novembre, concretament el dissabte 11, a les 18 hores, la Sala de Cultura Cinema acollirà la representació de teatre clown ‘La maleta’ a càrrec de Minúcia Teatre. Es tracta d’un espectacle per a tota la família que té una durada de 55 minuts i que tendrà un cost de 4 euros, amb un descompte del 50 % per al preu reduït.

El dissabte 25 de novembre, en el mateix escenari i a les 20 hores, es representarà l’obra teatral per a adults ‘Sex Toy’, de la Companyia de Teatre Towanda Rebels, amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. L’obra tendrà una durada de 95 minuts i, després de la funció, hi haurà un col·loqui amb el públic sobre la temàtica de l’obra. El preu de l’entrada serà de 7 euros amb un 50 % de descompte en el preu reduït.

I ja el mes de desembre es duran a terme els dos últims espectacles programats a L’illa a escena 2023. El dissabte dia 2 es representarà l’obra per a adults ‘No paradise under your seat’, a càrrec de Trampolí Mecànic. Serà a les 20.30 hores a la Sala de Cultura Cinema i tendrà una durada de 60 minuts i un preu de 7 euros.

El cicle es tancarà finalment el 9 de desembre amb la representació de teatre familiar ‘Grúmic, un somni de tardor’, de la companyia La Fornal d’Espectacles. Una obra apta per a nens a partir de 3 anys, amb una durada de 50 minuts i un preu de 4 euros.

Compartir