Els canvis previstos a la zona blava no entraran en vigor fins a l’aprovació definitiva de la modificació de l’ordenança, que està en exposició pública per a la presentació d’al·legacions

El Consell Insular de Formentera ha anunciat que, a partir de l’1 de novembre, la zona d’estacionament regulat, la denominada zona blava, passarà a tenir l’horari d’hivern. L’horari regulat s’estableix de dilluns a dissabte de 09.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. Els diumenges i festius l’aparcament serà lliure. Així mateix, aquest dia tornarà a entrar en vigor el tiquet de 3 dies.

D’altra banda, des de la Conselleria de Mobilitat han volgut recordar que els canvis en l’ordenança que regula l’estacionament a la zona blava i que es va aprovar inicialment en el ple del mes d’octubre no entraran en vigor fins que es dugui a terme l’aprovació definitiva de la citada modificació.

En aquest sentit, la consellera de l’àrea, Verónica Castelló, ha explicat que, des de l’aprovació inicial de la modificació de l’ordenança i la seva publicació en el BOIB, s’obre un termini de 30 dies perquè qualsevol persona, entitat o associació pugui realitzar les al·legacions que considerin oportunes.

Una vegada estudiades les al·legacions, en cas que n’hi hagi, s’incorporaran al text definitiu, per la qual cosa fins que això no s’hagi produït no es podrà aprovar definitivament la modificació de l’ordenança i fins a aquest moment no entraran en vigor els canvis previstos en la zona blava.

Es preveu que aquesta aprovació definitiva es pugui dur a terme en el ple del mes de desembre.

Compartir