Es redueixen les línies i freqüències del transport públic de Formentera amb l’arribada de la temporada hivernal

El servei de transport regular per carretera de Formentera canvia d’horaris en les seves línies regulars a partir del dia 29 d’octubre i elimina determinades línies. Desapareixen fins a la pròxima temporada estival la L3, L7, L5 i Bus Fira, mentre les línies L1, L2 veuen retallades les freqüències i comptaran amb nous horaris durant la temporada d’hivern.

D’aquesta manera, el primer trajecte de la línia L1 sortirà a les 7.30 hores des Pujols i no serà fins a les 10.10 hores quan faci el seu primer trajecte des del port de la Savina. L’últim trajecte des del port serà a les 19.40 hores.

Quant a la línia L2, la primera sortida des del port de la Savina serà a les 7.15 hores i l’última a les 20.10 hores. En sentit invers, la primera sortida des del Pilar de la Mola serà a les 7.10 hores i l’última a les 20.45 hores.

Els dissabtes a partir de les 14 hores i els diumenges comptaran amb un horari diferenciat. Els diumenges hi haurà dos trajectes des del port, a les 11,25 hores i a les 17.15 hores en la línia L1, mentre que en la L2 el primer autobús des de la Savina serà a les 12.30 hores i el darrer a les 16.15 hores.

Segons ha explicat la consellera de Mobilitat, Verónica Castelló, “hauríem desitjat poder ampliar les freqüències durant els mesos d’hivern, però la situació econòmica de les arques del Consell amb la qual ens hem trobat no ens ho permet de moment”.

Ha afegit a més que “ara que estam treballant en els pressupostos per a 2024, en la partida pressupostària per a cobrir el transport públic la nostra intenció és poder millorar aquestes freqüències en els pròxims mesos”.

Compartir