L’equip de Govern redistribueix les competències per zones després de la presa de possessió d’Hugo Martínez

L’equip de Govern del Consell Insular de Formentera ha redistribuït les competències territorials dels consellers després de la dimissió del conseller d’Activitat Física, Javier Tur, i la presa de possessió en el seu lloc d’Hugo Martínez.

Per al conjunt de l’illa i els illots adjacents, la competència serà per al president, Llorenç Córdoba. La responsable de la zona des Cap de Barbaria serà la vicepresidenta primera, Verónica Castelló, i el des Ca Marí el vicepresident segon, Javier Serra.

Per a la zona de Porto-salè el conseller responsable serà Óscar Portas, per a es Pujols i sa Roqueta, Artal Mayans, per a la Savina, Eva Nieto i per a les zones de la Mola, es Caló de Sant Agustí i es Copinar la competència serà del vicepresident tercer, José Manuel Alcaraz.

Finalment, Cristina Costa continuarà sent la consellera responsable de la zona de Sant Francesc i ses Bardetes i Hugo Martínez es farà càrrec de la zona de Sant Ferran de ses Roques.

Compartir