Formentera reclama a EasyJet més connexions en temporada mitjana i baixa

El Conseller de Turisme de Formentera, Artal Mayans, ha expressat al CEO de l’aerolínia EasyJet, Garry Wilson, la seua preocupació per la falta de connexions aèries en temporada mitjana i baixa, a més de per l’encariment del preu dels bitllets.

Mayans ha esgrimit aquestes queixes durant la reunió mantinguda entre representants dels diferents consells i la cúpula directiva de la companyia davant dependència que té l’illa de Formentera dels vols que arriben a Eivissa.

Wilson ha explicat que l’hipotètic increment de freqüències hauria de donar-se de la mà del sector privat “perquè els nostres clients busquen experiències, i en arribar a les illes s’ho poden trobar tot tancat”.

De qualsevol forma, Mayans s’ha mostrat satisfet amb el compromís de l’aerolínia de respondre a les necessitats que es demostrin en el mercat.

Compartir