Consell Insular de Formentera i PIMEF celebren una jornada per animar les empreses locals a presentar-se a les licitacions públiques

El Consell Insular de Formentera i la PIMEF celebraran el pròxim dia 30 de novembre, a les 19 hores en la seu de la patronal, una jornada informativa sobre la contractació pública per a petites i mitjanes empreses.

Segons ha explicat la gerent de PIMEF, Lídia Álvarez, l’objectiu d’aquesta jornada és “animar les empreses locals a presentar-se als diferents concursos que treu l’administració insular” i que tenguin eines que els facilitin a les presentar-se a les licitacions públiques.

Per la seva part el conseller de Promoció Econòmica, José Manuel Alcaraz, ha assenyalat que des del Consell “estam molt interessats que es presentin empreses locals a les pròximes licitacions en igualtat de condicions que les que es presenten de fora”.

La jornada consistirà en una xerrada impartida per tècnics del Consell Insular de Formentera, i posteriorment s’obrirà un debat entre empresaris i administració per a conèixer de primera mà que traves s’estan trobant les petites i medianes empreses de l’illa a l’hora de presentar-se a aquestes licitacions, buscar solucions als problemes que plantegen i resoldre qualsevol tipus de dubte que tenguin sobre els concursos públics de l’administració.

Compartir