El mar pitiús, protagonista de l’exposició ‘Matèria pitiüsa’ de Marga Guasch

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que del 28 de novembre al 9 de desembre a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” es podrà visitar l’exposició ‘Matèria pitiüsa’, de l’artista Eivissenca Marga Guasch.

L’exposició consta d’11 obres inspirades en la mar d’Eivissa i Formentera, “la mar que ens dona vida, un mar fràgil i amenaçat i que cal conscienciar de la seva conservació i

preservació”, segons explica l’artista. Són fons de mar de colors vibrants tocats pels raigs del sol, que miren de transmetre alegria i positivitat.

Totes les obres estan realitzades amb tècniques mixtes damunt llenç, algunes d’elles amb

pa de plata o pa de coure i totes sense emmarcar.

L’exposició s’inaugurarà el dilluns 27 de novembre a les 19.00 hores. La mostra es podrà visitar a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” d’11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores (festius, diumenges i dilluns matí, tancat) .

Marga Guasch és natural d’Eivissa, illa on resideix en l’actualitat. De formació acadèmica Historiadora de l’Art i Màster en Conservació de Patrimoni Històric, amb estudis de restauració i taxació de pintura, canalitza la seua passió per l’art amb la creació d’obres abstractes les característiques principals de les quals són la matèria i el color, amb clara influència de l’expressionisme abstracte americà. Des de 2021 pertany a AMAE (Associació Multiart d’Eivissa) i a MAV (Dones en les Arts Visuals). A l’octubre 2021 obté el 3r premi del concurs d’art IbizArtguide 2021, que convoca la prestigiosa revista IbizArguide, dirigida per Dieter Sroka.

Compartir