Representants del Consell Insular de Formentera es reuniran aquest dijous amb els vesins de Sant Ferran

El conseller responsable de la zona de Sant Ferran de ses Roques, Hugo Martínez, es reunirà el dijous 30 de novembre, a les 19.30 hores amb els vesins de la localitat i els seus voltants per plantejar diverses qüestions i atendre les peticions i suggeriments que vulguin plantejar.

La trobada tendrà lloc en el Centre Social i de Majors de Sant Ferran i, a més del mateix Martínez, hi assistiran el conseller d’Educació, Cultura, Patrimoni i Seguretat Ciutadana, Óscar Portas, la consellera de Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Verónica Castelló, el conseller de Territori i Infraestructures, Javier Serra, i el conseller de Promoció Econòmica i Administració Insular, José Manuel Alcaraz.

Entre altres qüestions, els consellerers abordaran el nou projecte de les escoles velles de la localitat, preguntaran sobre les preferències dels vesins a l’hora de realitzar actuacions al carrer Guillem de Montgrí i es parlarà així mateix de la neteja i el manteniment dels carrers.

La cita està oberta a qualsevol vesí que vulgui escoltar les propostes o platejar algun dubte o reclamació.

Compartir