Virginia Rosales, guanyadora de la targeta regal de 50 euros del Black Friday a Formentera del programa Compra a Casa

El Consell Insular de Formentera i PIMEF han fet lliurament aquest matí de la targeta regal de 50 euros la jornada Black Friday a Formentera que es va celebrar el passat 24 de juny i que forma part del programa de fidelització de la patronal insular per al comerç local Compra a Casa.

La guanyadora del sorteig ha set Virgínia Rosales Ibáñez, que el divendres del black friday va usar la targeta Compra a Casa, de la qual és usuària des de 2017, a la gasolinera de Sant Ferran Petrofor. Segons han explicat des de PIMEF, aquesta jornada, 705 persones varen realitzar compres en el Black Friday a Formentera i el volum de compres a través de la targeta de fidelització va ascendir a 13.210,15 euros.

Cal recordar que totes les compres a partir de 15€ que es realitzessin en els establiments adherits a Compra a Casa participaven en el sorteig d’una targeta regalo de 50 euros. Actualment són 32 els establiments adherits al programa Compra a Casa i des de la seva posada en marxa en el 2016 s’han expedit 3.400 targetes.

Compartir