La representació de ‘Grúmic, un somni de tardor’, tanca el programa d’arts escèniques i musicals L’illa a escena

La Sala de Cultura-Cinema acollirà dissabte,9 de desembre, l’obra teatral ‘Grúmic, un somni de tardor’, a càrrec de La Fornal d’Espectacles. Es tracta d’un espectacle per a tota la família (a partir dels 3 anys), on un follet molt espabilitat explicarà com s’ho fa per dirigir tots els elements de la natura perquè arribi la tardor.

‘Grúmic, un somni de tardor’, és el relat del retorn a la infantesa i de com un infant de cinc anys ha d’entendre la necessitat d’aprendre per a poder assolir els seus objectius. Una proposta que combina objectes i cançons, en la qual aquests elements sumats al text, la llum i l’escenografia recolzen una història plena de fantasia. Seguint la línia poètica que la companyia ha desenvolupat des de fa més d’una dècada, en aquest espectacle també hi trobam elements pròxims a la tècnica del clown i la comèdia.

Aquest treball escènic representa un espai de trobada i consum cultural entre pares i fills. Estimula valors imprescindibles per a l’educació de les persones, així com la creativitat , l’emotivitat i l’empatia dels mes petits. L’espectacle, que començarà a las 18 hores, tendra una durada de 50 minuts i un preu de 4 euros, amb un descompte del 50 % per al preu reduït.

‘Grúmic, un somni de tardor’ és la darrera representació inclosa al programa d’arts escèniques i musicals L’Illa a Escena d’aquesta etapa de tardor-hivern.

Compartir