Comencen els treballs de construcció del trull de Formentera, que costarà 589.855 euros i que serà finançada en part pel Grup Leader

El Consell Insular de Formentera ha iniciat els treballs per a la construcció i equipament d’un trull que donarà servei al sector primari de l’illa. Aquesta instal·lació estarà situada al solar de la Cooperativa de Formentera i està previst que entri en funcionament per a la campanya 2024.

El projecte compta amb una inversió total de 589.885,12 euros, que en principi estaran sufragats amb fons de Consell Insular però per al qual s’ha presentat una sol·licitud de subvenció a la línia d’ajudes del Grup Leader d’Eivissa i Formentera, que està previst que es concedeixi en l’anualitat de 2024.

La construcció d’aquesta infraestructura la realitza per encomanda de gestió l’empresa TRAGSA i s’ha iniciat amb la signatura de l’acta de replanteig el passat 16 de novembre per un import de 324.290,12 euros. El termini d’execució previst de les obres és de tres mesos.

La maquinària, per part seva, ha estat adjudicada a l’empresa Elías Jadraque SA per un import de 265.595 euros.

Compartir