El millor rock de les Pitiüses aquest Nadal a la Nit de Concerts

Formentera gaudirà dissabte que ve, 16 de desembre a partir de les 22.30 hores, d’una nit carregada de bona música amb les actuacions de dos bandes capdavanteres del rock de les Pitiüses: Canallas del Guateke i Morning Drivers.

Canallas del Guateke és una banda de versions en clau de rock que redefineix els clàssics espanyols de les dècades dels 70, 80, 90 i 2000 en la seva versió més desenfadada. Està composta per quatre músics amb una trajectòria professional més que contrastada, que omplen l’escenari amb la música d’artistes tan mítics i tan diferents com Mecano, Raphael, El Canto del Loco, Alaska, Loquillo, Marisol, Hombres G, Rafaella Carrá o Nacha Pop, entre molts altres.

Amb una proposta innovadora i un directe potent i de qualitat, la banda busca la perfecta comunió amb el públic, unint rock i, sobretot, molta diversió. Els integrants de Canallas del Guateke son Iván Doménech (veu i guitarra), Joan Barbé (guitarra i cors), Jano Blanco (baix), i Fernando Hormigo (bateria).

Morning Drivers, per part seva, és una banda de Pop Rock amb ritmes ballables que ha aconseguit posicionar-se en les millors playlists del panorama nacional Indie com Tot Indie i Radar Indie, entre altres. El seu major himne, “Salto Cuántico”, compta amb més d’un milió i mig de reproduccions dins de la plataforma Spotify.

L’any passat 2022 varen participar en els Concerts de Radio 3 i varen deixar la seva petjada en grans festivals del país com, per exemple, Sonorama Ribera (25 aniversari), Interestelar Sevilla, Granada Sound, Planeta Sound i Sonorama goes to Ibiza.

Una vegada finalitzada la dosi de bon rock, serà el moment la música més actual amb DJ Burbaia, que farà ballar tots els que es donin cita a l’envelat de sa Senieta.

Compartir